Tommy
21 December 2006 | Aruba, Oranjestad
heej Peoples!!!
hier weer even een update van hoe het er hier aan toe gaat.Deze week zijn de werktijden iets veranderd, de dagen duren nu iets langer, werk nu van 9 tm.21.00 uur, lange werkdagen dus..Dit alles is natuurlijk wel in Arubatempo:)
Afgelopen weekend heb ik ook iets verkeerd gegeten, waardoor me maag elke X op z'n kop lag nadat ik weer iets at..Daarom heb ik gister maar even een Antibiotica kuurtje bemachtigt, wat helemaal niet zo makkelijk gaat, ga vandaag even kijken of ik er wel mee ga beginnen. Want de maagpijn is eigenlijk zo goed als wel weer weg...afwachten dus..
Aanstaand weekend gaan we met huisgenoten een kerstdiner organiseren, Stefan en ik hebben ons gericht op het voorgerecht(stokbroodje in de oven,Hopla;)
Deze week ga ik me fiets ook verlengen met een maand, dit alles kost 90 Florint(Gulden) per maand.(een fiets op het centraal voor Tientje is natuurlijk beter, maja):)
Gisteravond ook naar de nieuwe biosmovie Babel heengeweest, geef 'm een mager zesje.
Nou ik wil iedereen Prettige Kerstdagen toewenzen en alvast een Gellukig New Jaar!!!
Groeten Tom
ps. het volgende bericht zal wel weer iets langer zijn:)
Groeten Tom
ps. het volgende bericht zal wel weer iets langer zijn:)
21 December 2006 - 13:56
Sanne:
Hee Tom,
je dacht toch niet dat je op vakantie ging...terecht dat je van 9 tot 9 moet werken! Goh wat vervelend om op zo'n warm zonnig eiland te moeten vertoeven. Ik heb nou 3 en een halve week vakantie :)...maar jah hier is het typisch nederlands weer. Beetje regen beetje vorst...eigenlijk altijd een beetje van niets :D Fijn dat het daar zo goed gaat! En ik zou ook nog maar een keertje nadenken voordat je dat medicijn neemt....je weet maar nooit ;) straks wordt je er weer hondsberoerd van.
Tot snel, en jij ook alvast een leuke kerst!
Liefs Sanne -
22 December 2006 - 13:58
Heej Sanne!!
3,5 week vakantie!!lekker hoor, geen zin om een weekje uit te rusten hier op Aruba:)hahaha,want hier is namelijk niet bepaald slecht weer;)
Ik ben ook begonnen met de antibiotica, wat vraaagt dat veel van je lichaam zeg..veel eten dusss..Nou een fijne vakantie en prettige kerstdagen!!
22 December 2006 - 16:13
Hulshof Johhh!!! :P:
he kerel!!
Prettige Kerstdagen en een Happy de Pappy 2007 Mate!
LATERRRRRSSSSS -
22 December 2006 - 18:41
Heej Andy!!
jij ook een prettig kerstfeest(+dagen)
& al vast een happy nieuw Year:)
23 December 2006 - 17:03
Nilz:
hee chin!! Merry Christmas en een goeie jaarwisseling daar op aruba toegewenst!
en beterschap met je maag -
23 December 2006 - 17:22
heej Pilz!!
Jij ook fijne kerstdagen!
En Maak er een knallend nieuwjaarwisseling van:)
Spreek je Later
23 December 2006 - 18:06
Joriek:
Hee Broer!! IK WENS JOU HELE FIJNE KERSTDAGEN!! GENIET ERVAN..wel jammer dat je niet bij ons bent met kerst en oud en nieuw
;( Fijne dagen!!! Hele dikke kuss Joriek
P.s je kunt er nog 100 foto's extra op de site bij zetten, cadeautje van mij :)
24 December 2006 - 13:10
Thijs:
He Tom..hele fijne kerstdagen daar!!! is er al veel sneeuw gevallen?? hier is het 28 graden (heerlijk met de kerst)...uh wacht, oh nee bij jou is het 28 graden :) hier is het regenachtig weer :(..ja verschil moet er wezen he!! ;)..in ieder geval heel veel plezier en watch your food. Greetings je broer -
24 December 2006 - 18:17
Tom:
Heej Thijs en Jorieke!!(en de rest of the familie)
Zo vandaag is het kerstdag:)Ben zo als gewoonlijk weer aan het werk(ff snel een berichtje achterlaten achter de comp in het warenhuis;op de 2e verdieping),vanavond gaan ik met de huisgenoten ergens wat drinken(geen alcohol,ivm Antibio.
Nou fijne kerstdagen daar in het Rainy Holland;)
Bon Pasco(Papiamento)
Feliz Navidad(Spaans)
Merry Christmas
25 December 2006 - 12:38
Skutje..:
PpgGhhH...Mei$t€®..ik wens jouw een fijne kerst..(feestdagen..)..en alvast een gelukkig nieuwjaar...drink er een paar op...de groetjes van huize skutje hier en tot LatexXx... -
25 December 2006 - 16:24
Papa En Mama:
Tom
Hier een bericht uit Neede.
Vanmorgen zijn wij met Bo naar de Needse berg geweest.
Wij hebben gehoord dat je ziek was en nu een penicilline kuur hebt.Probeer zoveel mogelijk rust te houden.Regelmaat met eten en veel water drinken is erg belangrijk.Genoeg wijze raad,wij hopen dat je hele fijne feestdagen hebt en dat je vooral geniet.Morgen komen ze hier stamppot eten,de voorbereidingen zijn in volle gang.Als het niet zo ver was hadden we je een pannetje gebracht.We hebben geprobeerd je te bellen maar kregen geen contact.We hopen nog van je te horen deze dagen. MERRY CHRISTMAS.Tom. We LOVE YOU. Ho HO ho. YOUR MAM and DAD. -
28 December 2006 - 12:50
Skutjuh!!!
en??leuke kerstdagen gehad??en was de klok?het kerstrzuipfestijn van het jaar;)Heej nog een goede jaarwisseling..en ik zal er cker een paar voor jullie drinken:)
31 December 2006 - 12:24
Joriek:
He Tom! Leuke foto's! Je kan er toch ook nog meer foto's opzetten of niet?? Vandaag de laatste dag van 2006. En jij gaat 5 uur later het nieuwe jaar in! Trouwens de man van papa's nicht brengt jou in de winkel nog een pakketje van ons. Hij zou jou nog proberen te bellen, dus als je een nummer hebt waar je op bent te bereiken horen wij het graag! Volgende week vrijdag vertrekt hij uit NL weer naar Aruba. Dus dan hoor en zie je het vanzelf wel! Maar voor nu een heel goed nieuwjaar en heel veel plezier vanavond!!! Kuzzzzz -
31 December 2006 - 12:52
Heej Joriek!!
Jaja!!de last day!!ik wil vanavond nog even bellen..hoop dat ik er door kom....ben wel van plan iets vroeger te bellen(voor 12en)..zijn jullie vanavond niet bij Tante Marjo en Oom Jan??anders bel ik jou wel op je Mobile..En waar gaat het nog meer heen vanavond??de party bij Willy??
Ik wil binnekort even een andere phone halen...en dan geef ik je meteen me nummer...
Nou een hele fijne dag!!maak der een feesje van...hoop dat dat lukt zonder mij;)
31 December 2006 - 16:55
Joriek:
Ja pap en mam gaan naar Jan en Marjo. Verder gaat niemand. Ik ga naar haaksbergen, markt 2. Dus je mag mij wel bellen, maar dan is er verder niemand van ons. Als je dit berichtje nog leest, bel dan voor 19.00 uur nederlandse tijd. Dan zijn mama en papa nog thuis.Of naar Jan en Marjo, nummer is: 0545 293561. Ik hoop dat het lukt en anders moet je morgen maar bellen!!
Heel veel plezier en een spetterend en gezond 2007 brother!!! :)
Heeeleee dikkee ZOEN!!
Liefs -x- -
31 December 2006 - 17:14
Joriek:
Heel veel plezier en een spetterend en gezond 2007 brother!!! :)
Heeeleee dikkee ZOEN!!
Liefs -x- -
02 Januari 2007 - 20:11
Moos:
Nog de beste wensen voor 2007. Had je nog proberen te bellen maar kreeg de inmiddels zeer bekende voicemail te horen. De sylvesterparty was erg geslaagd, jammer dat je er niet bij maar we kunnen wel weer een feestje organiseren als je terugkomt. -
04 Januari 2007 - 13:47
Chin:
Dat lijkt me cker een goed plan Moos!!!hahaa..Jij ook de beste wensen voor het jaar 2007..Doen julie trouwes nog mee met 'de Nacht'??
05 Januari 2007 - 18:51
Moos:
Jazeker doen wij mee met de nacht, we hebben jouw broer en z'n club uitgeschakeld..... -
06 Januari 2007 - 11:32
Thijs:
we hebben ze laten winnen hoor Tom :) wij spelen lekker de namiddag..om zes uur al klaar :) hebben we mooi de beste seats ;) Bal jij daar nog een beetje of niet?? keep in shape he :) -
07 Januari 2007 - 13:56
Cardi:
je doet zeker ook alles in aruba tempo met upgraden van je site je of neit..? goddamn.. en zet die telefoon eens een keer aan.. kan ik een keer die plaatselijke arubaanse vugeltjes horen.. :D ziet er naar uit dat je het wel naar je zin hebt.. iz ook wel de bedoeling natuurlijk.. surrounded by fine asses big asses brown asses.. goejuh zaak.. ik zeg maar zo, zo... chin spreek oe latur.. -
08 Januari 2007 - 12:58
Chin:
hahaha...netjes hoor Moos..dus ik neem aan dat jullie deelnemen aan de Nacht zelf(en dus niet aan de Voornacht)...en welke Sterspelers doen mee in het team??(tog geen half Haarlo team ofwel;)
Heej Thijs...beetje jammer dat je verliest van Moos en z'n crew...ik zelf doe eigenlijk weinig tot niet aan sport hier op Aruba, beetje slecht he...maarja als je zulke lange dagen werkt..heb je ook weinig zin om hier je hardloopschoenen aan te trekken en een aantal km te lopen(en dan ook nog eens wordt aangevallen door allemaal van die magere,soms aggresiever Dogs)..dus ja ik heb het even op een laag pitje staan:)gellukig is het bij jullie ook winterstop dus kan ik mooi weer opbouwen wanneer het seizoen weer verder gaat.
Heej Cardi!!
Heb zoals gewoonlijk weer wat lichte problems met me phone..maar ik zal je binnekort wel even bellen..tis hier nog steeds erg mooi allemaal..de carnval is afgelopen zaterdag ook begonnen..Erg leuk!!Er was een fakkeloptocht door de straat waar ik ook aan werk...Fuck moet weer gaan...zal zeer snel weer updaten:)
08 Januari 2007 - 20:29
Nell:
Hey Tom!
Hoe is het daar? Hier gaat alles goed. Je bent nog druk aan het werk :)Maar het bevalt je goed daar ofnie? Mijn vakantie zit erweer op, moet weer beginnen met stage!
Zondag Jan Smit :) dat zal wel leuk worden.
Ik spreek je snel!
Liefs Nell -
08 Januari 2007 - 21:16
Riky. :
Hallo Tom
Hier even een bericht uit Nee ALAAF.
Zaterdag begint bij ons de GALA Avond . Optredens van verschillende gasten. Buutreders je weet wel. Gisteren zijn we in Enschede geweest een NIEUWJAARS borrel gedronken met Familie. Varenbrink. Groeten van Allemaal. Ook de groetjes van Familie Krooshof. Veel liefs van deze kant OVER EN SLUITEN. MAM EN PAP. -
10 Januari 2007 - 12:45
Tom:
heej Nel!ja hier gaat nog steeds alles goed..vrijdag komt Meneer Lanoy langs,de leraar wie voor ons de stage heeft geregeld.
En waar komt Jan Smit optreden?Ga je met joost er naar toe...?
Zie je op de webcam wel weer:)
10 Januari 2007 - 12:52
Heej Paps & Mams!!
De carneval is daar begonnen zie ik...hier is het afgelopen zaterdag ook begonnen...Een fakkeloptocht!!erg leuk:)Ik,Stefan en Lucas hebben ook nog een stuk meegelopen..wat eigenlijk niet mocht..want daar moestje een kaartje voor kopen en dan kreeg je een hoed(+tenue)...maar we kregen van verschillende mensen delen van hun tenue..dus vielen we nie zo op:)en zo konden we ook mooi gratis bier halen...bij de barretjes van de wagen(van diezelfde groep)...
Jammer genoeg mis ik hier wel de grote carneval..
Maar aan de avonden voor de grote carneval zijn we natuurlijk van de partij:)
Nou de groeten terug aan de Family's:)
En tot snel
11 Januari 2007 - 17:12
Martine:
Heeeujj Tommetje!
Hoestie daar op 't warme aruba?
aan de foto's te zien heb je t wel erg na je zin, Fijn!:)
Als je terug komt gaan we een dikke partiej bouwe!
Hier in Nederland is het echt bagger weer. Harde wind en heel veel regen!
Heb vandaag ook de sleutels gekregen van mijn nieuwe huisje!
Word echt mooi .. :D
Dus als je terug bent is het tijd voor een Housewarmingparty!
Geniet nog even lekker daar en ik zie je snel!
Liefs en een Dikke Kuz.. Martine -
13 Januari 2007 - 11:39
Riky:
Ha, die tom.
Hoe is het met jouw? Klaar voor de bootreis. Zorg voor een goede ondergrond, ik bedoel eet eerst goed en drink een fles water of melk. Hermand is een doorwinterde baviaan, die is hier tegen bestand. Zorg dat je niet te veel alcoholische drankjes drinkt. Ik geloof niet dat jij zeebenen hebt? veel plezier, na al die goede raadgevingen. Het is goed bedoeld hoor. Na even over Nee. Wij maken ons op voor de gala-avond. Dus wat kletsen we toch. En zal het nodige bier gedronken worden. Thijs is nu al actief, hij zit weer in een of andere commissie van de N.C.G. Morgen gaan we uiteten, bij het wapen van Beckum. Dit gaat uit van Tubantia en its free. Tenslotte, jij kan weer vooruit met de reader. Jorieke en Nelleke gaan morgen met aanhang naar Jan Smit.
Deze komt in enschede.
Heel veel liefs van ons allemaal. -
15 Januari 2007 - 19:51
Nel:
Hai Tom,
Heb je gister een leuke dag gehad? Zou je nog een keer kunnen bellen, pap en mam willen nog een paar dingen weten!
Jan Smit was erg leuk, we zaten vrij vooraan!
Maar we horen van je!
Liefs Nel -
16 Januari 2007 - 09:56
Anne:
Heej tommie
Alles oke, eindelijk op je site.. ik hoop dat je het nog een beetje gaaf heb daar, als ik zo alles lees werk je wel super veel he!! Ik hoorde van je broer en joek dat het goed ging daar en dat je het wel naar je zin hebt! Geweldig!! Heb je mijn kaartjes nog gehad? Ik hoop dat je de tijd die je er nog bent je vermaakt en tot gauw!!
Dikke xxx -
16 Januari 2007 - 18:11
Tom:
Heej Annemarie!!Ik heb je kaartje ontvangen jah...Dank je daarvoor:)Hoe gaat het met je??en met Maik?vast goed!!:)Nou ik vermaak me hier nog wel eventjes...is niet zo moeilijk hier:)
Spreek je snel weer
20 Januari 2007 - 15:13
De AA-tjes:
Hey lieve Tom,
Hier een bericht van ons uit het mooie Eibergen.
Nog de beste wensen voor 2007... namens ons 4.
Wij hebben je wel gemist bie de Klok... maar goed dat halen we natuurlijk wel weer in. Heb je het een beetje naar je zin daar? En hoe gaat het met je stage?
Hier gaat alles prima....
Wij wensen jouw nog heel veel fun en als je terug bent gaan we zeker wel gezellig zoepen met zijn allen...
Dikke kus en veel liefs JELTSIN, DRUGS, NICKY EN PEANUS.... -
22 Januari 2007 - 17:46
Heeej AAtjes!!
Jullie ook een Spetterend Nieuw Jaar toegewenst!!
Dus jullie hebben het nieuw jaar bij de klok gevierd..Had wel verw8 dat jullie bij Willy's place aanwezig zouden zijn, maarja als ik er nie ben is er ook weinig aan natuurlijk..haha!!Hier loopt alles nog steeds heel goed...heb vandaag te horen gekregen dat ik morgen me laatste werkdag heb..dat betekent dus dat ik nog 2 weken vakantie kan vieren op het eiland!!Dus dat worden nog 2 leuke weekjes:)
Nou ik houd jullie op de hoogte...Tot snel!!
23 Januari 2007 - 16:33
Hey Tom!
Dus je hebt nog 2 weekjes vakantie?? Lekker!!
Geniet ervan!
KUzz -
23 Januari 2007 - 20:00
Nelis Uit Borculo:
eey tom..hoop dat het je goed gaat daar.
ik ben gestopt met dienst..succes daar en we spreken elkaar nog wel!!hooooiiii -
24 Januari 2007 - 18:25
Tali:
Yoho ChinChin..
alles goed kerel? Lekker nog twee weken vakantie jah, beter man! Vooral als je er eigenlijk niet op rekent..ma nog veel plezier dan daaro..en geniet nog ff van et weer, want hier vriest et..brrrr..roLator -
25 Januari 2007 - 17:46
Hester:
Hey Tom!
Gezellig daar dus met m'n lieve schijnzusje?? Wel handjes thuis houden he! Anders krijg je met mij aan de stok... en dat wil je niet! ;) Doe je haar de groetjes van mij?
x Hes
Veel plezier nog! -
26 Januari 2007 - 18:04
Tom:
Jaja!!lekker vakantie!!!Bakken op de beach..ben inmiddels begonnen met de Oilfactor!!Zondag krijgen Debbie en ik een rondtour across het eiland:)
Groeten thuis,
26 Januari 2007 - 18:07
Tom:
Heej Niels!!Gestopt bij het leger ja??eindelijk ofnie,haha...en wat doe je nu dan?
26 Januari 2007 - 18:12
Chin:
TaliMei$ter!!wie geht's meine Freund..?Hier gaat het nog steeds very smoothie:)Houdt jullie op de hoogte..
Groeten uit de Caribean -
26 Januari 2007 - 18:14
Tom:
heej Hester!Ik neem aan dat je Djarah bedoelt??
29 Januari 2007 - 16:23
Juultje:
Heeeej Tommetje!!
Tjo bekijk ik ook nu pas je site he... o o o, en je komt alweer bijna terug. Haha nou ja, beter laat dan nooit he! Zo te zien heb je het erg naar je zin, maar dat was natuurlijk ook wel een beetje te verwachten. Geniet er nog maar ff goed van!! Hier is alles rustig, geen rare dingen meer gebeurd sinds je weg bent... hmmm... haha! Nou als je terug bent gaan we ff bijkletsen!
Kus Juliet -
30 Januari 2007 - 18:15
Nelisie:
jah eindelijk gestopt..
ik ga nu in ruulo werken.als logistiek medewerke..wil alleen zien of ik binnenkort nog eens met een thuis studie kan beginnen..groeten en hou je taai!! -
02 Februari 2007 - 22:25
Hey Chinmeister,
heb al bijna een maand geen internet dus daarom laat ik zo weinig van me horen. sms anders ff je nummer. -
06 Februari 2007 - 00:55
Chin:
Jo Moos!!ik heb hier geen nmr..maar ben al bijna weer op Hollandse bodem..dus dan spreek ik je zaterdag wel:)
06 Februari 2007 - 10:43
Thijs:
He Tom....nog een paar dagen en dan ben je weer in ons kikkerlandje :) ..zou zeggen geniet nog even van het weer! (aanrader)..want hier moet je gewoon weer met een jas over straat ;)..kalm aan groeten van de familie -
06 Februari 2007 - 19:03
Moos:
Ja is goed! Maak er nog een paar leuke dagen van. -
07 Februari 2007 - 15:53
Tom:
Ja ga me nog cker even vermaken...morgen gaan we naar Palm Iland met z'n allen...dus dat wordt ook wel weer een leuk dagje...beetje snorkelen en pilsjes nuttigen op het mini eilandje..
voor de rest nog even bruin bakken op de beach:)
Groeten aan iedereen
en tot snel!!!
08 Februari 2007 - 11:44
Joriek:
Heeeeyy Tom!! Nog twee daagjes en dan ben je weer terug!!!Ben benieuwd hoe bruin je bent, deze keer geen wedstrijdje tussen jou en mij want jij wint toch :) Een hele goede terugreis en geniet nog van de laatste dag in het zonnige Aruba!!! Tot zaterdag!!! :) kusss -
09 Februari 2007 - 18:18
Tom:
Heej Joriek!!De laatste dag is aangebroken...beetje jammer maar toch ook weer erg leuk om jullie allemaal weer te zien!!Mijn aankomsttijd is om 13.00 uur Nederlandse tijd...Nou tot morgen dan maar!!!
23 Februari 2007 - 12:10
Sarah:
Hey Tom,
Voor het geval je nog op Aruba zit.....ik ga in juli 2007 stage lopen op Aruba samen met een vriendin en zoek huisvesting. Nu heb ik op verschillende sites de naam mevr. Susebeek gelezen en gehoord,maar ik kan nergens een (email)adres van haar vinden. Zou je mij met haar in contact kunnen brengen toevallig? Zit je nog steeds op Aruba,trouwens?
Nou hoop gauw van je te horen! Alvast bedankt!!
Groetjes Sarah
srene2000@hotmail.com